Varför Forma?

För dig som funderar på om Forma är rätt för dig

1

Kostnadsfria gymintroduktioner

Första gången du besöker ett gym? Är du osäker på hur du ska träna för att nå dina specifika mål, eller bara rädd att göra fel? Oroa dig inte, vår duktiga personal finns här för att hjälpa dig!

Alla nya medlemmar som tecknar 12 mån medlemskap får en kostnadsfri introduktion

2

Gruppträning med brett utbud

Vill du träna i grupp för att bli motiverad och pusha dig själv lite extra? Vi tror starkt på att träning tillsammans alltid är lite roligare och lite bättre. Därför satsar vi stort på att ha grymma gruppträningspass med inspirerande instruktörer på alla våra anläggningar!

3

Öppet alla dagar 05-23

Vi har generösa bemanningstider, men ännu mer generösa öppettider! Träna när du vill mellan 05-23* varje dag, året om. Utan undantag.*Hallsbergs öppettider skiljer sig.

4

Marknadens bästa maskinpark samt fria vikter

Med träningsmaskiner från premium-märkena Technogym och Life Fitness kan vi erbjuda det allra bästa, och det märks när man provar dem.Men du ska även kunna få ett grymt träningspass om du är ute efter styrketräning med fria vikter eller ett svettigt cardiopass. Vårat motto är att ha något för alla träningstyper och erfarenhetsnivåer!

5

Personlig träning

På Forma bryr vi oss om dig som medlem och att du får den hjälp du behöver under din "hälsoresa".

Därför erbjuder vi personlig träning för den som vet av sig behöva en spark i rumpan eller bara vill ha någon som visar hur man tränar korrekt.