Frågor & svar

Här hittar du svar på alla dem vanligaste frågorna vi får av våra medlemmar på Forma.

Medlemskap


Det beror på vilket medlemskap du väljer.

Väljer du Brons+ eller Guld så har du tillgång till gruppträning (samt gym). Just Guld ger dig även tillgång att träna på alla våra klubbar!

Självklart! Du har möjlighet att provträna hos oss en hel vecka kostnadsfritt innan du bestämmer att bli medlem hos oss.

För att läsa mer om hur det går till klicka här.

Du hittar ditt kundnummer på ditt medlemskort. Tappat bort ditt kort? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Nytt medlemskort innebär en avgift på 100 kr.

Ja, vi accepterar friskvårdscheckar, friskvårdskuponger och Actiway. Är du företag? Då är det Benify som gäller!

Forma har ett nära samarbete med Caroline Karlsson på kroppoknopp. Caroline är utbildad sjukgymnast med specialkompetens på träning för gravida och träning för kvinnor efter förlossning.

Vi rekommenderar därför att man i första hand kontaktar henne eftersom träning är viktigt i alla skeden av livet, inte minst i samband med en graviditet. Caroline kör både gruppträning, instruktioner och personlig träning för denna målgrupp. Läs gärna mer på hennes hemsida www.kroppoknopp.se

Det går att frysa ett medlemskap med ett giltigt läkarintyg som intygar att fysisk aktivitet har negativ påverkan på läkningsprocessen och/eller tillfrisknande.

Det finns två alternativ:

  1. Teckna medlemskapet här online och hämta ut ditt medlemskort på gymmet.
  2. Besök oss på någon av våra klubbar och teckna ditt medlemskap i receptionen.

På Forma ingår alltid fria instruktioner. Det innebär att vi kostnadsfritt lägger upp ett träningsprogram som är anpassat efter dina förutsättningar och mål. Vi rekommenderar att man bokar in en instruktion med två-tre månaders mellanrum.

Du kan även ta hjälp av en personlig tränare för att få mer stöttning under resans gång. Av en PT får du hjälp med både kost och träning, allt med hänsyn för dina personliga mål med träningen.

All uppsägning av medlemskap sker direkt till respektive klubb. Kontaktuppgifter till din klubb hittar du under Våra klubbar.

Som tidigast kan du säga upp ditt medlemskap efter att din bindningstid gått ut. Uppsägningen som sker efter den 10e kommer att debiteras vid kommande dragning.

Gruppträning


Utbudet varierar mellan klubbarna. Läs mer om vårt gruppträningsutbud här.

Sugen på att träna i grupp? Kul! Hos oss kan du boka pass online eller välja att ladda ner vår app på android eller iPhone. Alternativet är att säga till oss på plats på din anläggning så bokar vi åt dig. Kolla vårt schema och boka ett pass här.

Du har två alternativ: Brons+ och guld-medlemskap.

Brons+

Detta medlemskap ger dig tillgång till gymmet och gruppträningen på din huvudanläggning.

Guld

Guldmedlemskap ger dig full access till Forma. Träna gym eller gruppträning på alla våra anläggningar!

Se medlemspriser här.

Butik


Hos oss på Forma hittar du det mesta som Nocco och Tyngre erbjuder, bland annat Tyngre Kasein och Vassle. Vi erbjuder även Foodbox.

Utbudet varierar lite mellan våra klubbar. Fråga personalen om du vill veta mer!

Vi erbjuder rabatter och erbjudanden i receptionen med jämna mellanrum. Vill du ha koll när dem kommer så kan d följa oss på facebook och instagram, där meddelas oftast rabatterna!

Bli medlem

Gör som tusentals andra redan gjort. Bli medlem hos oss idag & börja träna i en inspirerande miljö!

Provträna

Provträna en vecka helt kostnadsfritt. Upptäck våra olika träningsalternativ!