PT Yoga

Härliga yogaklasser enskilt eller i små grupper med mer personlig uppmärksamhet från vår fantastiska yogainstruktör Majja Lund

PT Yoga i grupp

Beskrivning av PT Yoga i grupp

"PT grupperna är för dig som vill fördjupa din yogapraktik, ha en bestämd yoga-tid i veckan och ingå i en sluten grupp på max 10 pers. Du ska också vilja ha ett tydligt fokus, uppleva progression och känna en röd tråd genom kursen samt få betydligt mer verbal och hands-on assistering än på en öppen yoga klass" - Majja Lund

Viktig info

  • När startar PT Yogan? PT-grupperna kommer att vara för 10 personer/grupp och pågå från vecka 3-20 med uppehåll 15-16, dvs 16 tillfällen.
  • Vilka grupper finns att välja mellan? Det finns 5 olika grupper som du kan välja mellan: Power Yoga, YinYoga, Yin Yoga med pressur, Yoga Release och Yoga Happy Hips. Du kan även välja två eller fler grupper att delta i parallellt med varandra.
  • Vad kostar det? En hel kurs (16 tillfällen) kostar 1920 kr för månadsbetalande medlemmar (ej 10-kort) och för dig som deltar i mer än en grupp samtidigt, samt 2400 kr för icke medlemmar. Inga rabatter gäller på PT-grupperna.
  • Hur anmäler jag mig? Anmälan görs till Majja. Vid anmälan och/eller frågor maila majjalund@formagym.se eller ring 073-8467766

Schema för PT Yoga i Grupp

Måndagar:

17.30 – Yoga Release

18.45 – Power Yoga

20.00 – YinYoga

Onsdagar:

17.15 – YinYoga med Pressur

18.30 – Yoga Happy Hips

19.45 – YinYoga med Pressur

Beskrivning av grupp-passen

PT PowerYoga

För den som vill bekanta sig på djupet med Yogans mer fysiska positioner, såsom solhälsningar, krigar-varianter med mera. Vi kommer gå igenom fysiska principer, yogans grundpositioner och mer avancerade former men också anpassa upplägget efter gruppens intresse. Betoning på styrka, balans och kroppskännedom och alltid med avslappning på slutet.

PT YinYoga

För den som vill jobba med fysisk och mental avspänning, rörlighet och avslappning. Lugna klasser där vi jobbar med kroppens flera lager (muskler, bindväv, leder och skelett) i stilla positioner som också ger möjlighet till mental träning och meditation. Passen innehåller också andningsövningar och avslutas med avslappning.

PT YinYoga med pressur

Yin yoga med Pressur innebär att vi skapar tryck via tennisbollar (bitterljuvt skönt-ont!) för att lätta på spänningar och triggerpunkter. Vi kommer följa bindvävsstråken när vi lättar på spänningar och under kursens gång också lära oss mer om anatomi och meridianer. Passen avslutas alltid med djupavslappning.

PT Yoga Release

Passar extra bra för den som är nybörjare på yoga, och/eller den som är intresserad av att jobba med rörlighet, avspänning, kroppskännedom och mjuk styrketräning. En lugn klass i rörelse/flöde där vi går igenom grundläggande principer, positioner och andningsövningar. Avslutas med avslappning.

PT Yoga Happy Hips

Passar extra bra för löpare och cyklister men också för alla som känner att deras höfter skulle må bra av lite extra kärlek och omvårdnad. Det kan vara i skadeförebyggande syfte men också i prestationshöjande syfte för att t.ex få ett effektivare löpsteg. Vi jobbar med positioner från yogan som bearbetar framförallt höftområdet för att både stärka och mjuka upp detta. Fokus är på höfter, men självklart följer ryggen och axlarna med lite extra i denna bearbetning då de är nära sammanlänkade. Andningsövningar och avslappning ingår också.

Enskild PT Yoga

Få full fokus från Majja med enskilda PT-pass

"Enskild PT yoga innebär att man får ett skräddarsytt yoga-program efter sina önskemål och behov. Under passet får man hjälp med verbal feedback och asissteringar hands-on om det känns ok. Guidad avslappning och lätt massage ingår om man vill. Tanken är att man praktiserar programmet hemma och vill men sedan följa upp det eller utveckla det så bokar man flera tillfällen." - Majja Lund

Boka enskild PT yoga

För att boka enskild PT-tid maila majjalund@formagym.se eller ring 073-8467766

Pris för enskild PT Yoga följer samma priser som vanlig personlig träning på Forma.

Se PT-priser här

Kort om Majja

  • 200 h Yoga Allianced Authentic Flow yoga-lärarutbildning, inspirerat av Embodied Flow, studerat för Johanna Alvin, Satu Tuomela, Tiina Ravelin och Anja Bergh.
  • 50 h Yin Yoga utbildning inkl Fascia Flow, studerat för Johanna Alvin och Liselott Reiven.
  • 50 h Global Yogas Personlig träning för yoga/Power utbildning, studerat för Johanna Andersson.