Forma Gym & Cardio

Etablerat 2012 i Hallsberg och nu södra Närkes ledande gymkedja med 4 klubbar på 4 orter

Introduktion

Hos oss på Forma tränar du i en modern och trivsam miljö. I södra Närkes mest kompletta friskvårdscenter finner du ett urval av träningsmöjligheter med generösa öppettider.

Vi erbjuder cirkelgym, maskiner, fria vikter, funktionell träning, gruppträning, kostrådgivning, massage och personlig träning. Utbudet varierar lite mellan alla klubbar.

Tillsammans aktiverar Formas alla klubbar i dagsläget över 3000 medlemmar och har ett nära samarbete med 100% ren hårdträning.

Välkommen in på din närmaste klubb för en veckas kostnadsfri provträning! Alla som tecknar 12 mån medlemskap får dessutom en fri instruktion med vår duktiga personal!

Forma grundades 2012

2012 – HALLSBERG

Forma grundades av Hallsbergskillarna Christofer Gustafsson och Oscar Palm.

De hade båda flera års erfarenhet av träningsbranschen redan innan Forma och ansåg att träning “är för alla”.

Men för att träning ska vara för alla så krävs det att ett brett utbud finns, något som saknades i Hallsberg.

Så dem bestämde sig för att ändra på det. Dem gick ”all in”, renoverade en sliten industrilokal i norra Hallsberg, köpte de bästa maskinerna på marknaden och använde hela sitt kontaktnät för att rekrytera de bästa instruktörerna.

Resultatet? Sydnärkes största och modernaste friskvårdsanläggning som vunnit priser som årets gym i Sverige 2014 och årets företag i Hallsberg 2015.

2014 – KUMLA

Nästa satsning kom när den andra klubben öppnades i Kumla 2014 och tack vare ett väldigt träningsintresserat Kumla så blev vårat nyöppnade gym populärt direkt från start.

2016 – LAXÅ

I slutet på 2016 kom ännu en satsning där Forma tog över ett gym i Laxå för att sedan renovera lokalen och uppdatera hela maskinparken. Forma i Laxå öppnade portarna den 1:a december 2016.

2017 – ASKERSUND

I slutet av 2017 kunde vi meddela dem glada nyheterna att Forma tagit över ett friskvårdscenter i Askersund.

Precis som alla andra klubbar så kan du här förvänta dig ett komplett friskvårdscenter med en trivsam träningsmiljö med kunnig personal och glada motionärer.

Välkommen till familjen Askersund!

2019 – Förändring i ledningen

Jenny Edlund kliver in som delägare i Forma.

Jenny började sin karriär på Forma som gruppträningsinstruktör och tog sig senare an rollen som platschef i Hallsberg.

Hon är ett välkänt ansikte bland både medlemmar och personal på Forma och bidrar med struktur, utveckling och träningsglädje i hela Forma.

2020 – FNIS

FNIS – Forma Nerke Idrottssällskap bildas

Forma bildar en förening som ett tydligt ställningstagande i vårt arbete med antidopning. 
Som förening får vi helt andra möjligheter att utbilda personal och medlemmar inom antidopning, kost och träning.

Som en bonus av att vara anslutna till Riksidrottsförbundet kan dopningskontrollanter när som helst dyka upp på våra anläggningar och testa vem de vill. 
Som medlem i Forma är du automatiskt medlem i FNIS.

Prisutdelning "Årets gym 2014". Oscar till vänster i rött och Christofer till höger i svart.
Nya Forma i Laxå efter ombyggnationen under dec 2016

Utmärkelser

Efter flera års arbete så fick Forma uppleva sin stoltaste stund sedan företaget startade. En utmärkelse som det bästa gymmet i hela Sverige 2014.

Som om det inte vore nog så utsågs Forma bara ett år senare till Årets företag i Hallsbergs kommun 2015. Vi är oerhört tacksamma för det och ser det som en sporre på att utvecklas och göra ännu bättre från oss för våra gymmedlemmar.

Du kan ha sett oss här

Senaste nytt på Instagram