Medlemsdag på Forma Kumla 8/4

Välkommen på Formas medlemsdag i Kumla

På lördag 8/4 så styr vi upp en härlig medlemsdag med massor roliga händelser. Nedan kan du läsa lite om vad som kommer hända och få mer djupgående information om dagen.

Bokning av pass och schema för dagen kommer släppas närmaste dagarna. Du kommer få en SMS-påminnelse!

FÖRELÄSNING

Vi kommer få besök från Martin som kommer att föreläsa om vikten av Core-träning och dess betydelse för god rygghälsa. Kom in för lite gratis kunskap runt lunchtid.

ÖPPEN GRUPPTRÄNING

Alla är välkomna att testa på gruppträning under denna dag oavsett medlemskap. Du kan komma på drop in (ingen garanti att det finns platser) eller boka din plats via vår app eller hemsida.

Vi har låst upp för alla medlemmar så även om du har brons-medlemskap så kan du boka på denna dag.

ÖVERRASKNINGSPASS

Vi kommer även ha en liten release av nya gruppträningspass under dagen. Detta så att du som medlem ska få testa på och vi ska se responsen för just dem passen. Blir responsen god så tar vi in dem på ordnarie tider till hösten eller liknande!

GOODIEBAGS & SMAKPROVER

Dem 50 första som är på plats får varsin Forma-Goodiebag med massor godsaker från våra sponsorer och partners, bl.a. Barebells och Nocco.

På plats kommer vi även bjuda på smakprover på några nyheter och andra produkter vi just nu säljer i receptionen!

TÄVLING

Vi kommer även ha en grym tävling på plats där förstapris går upp till ett värde över 1000kr! Du får bland annat gratis massage från Styrkafamiljen.

DROP IN-MASSAGE MED 50% RABATT

Vår kära partner Styrkafamiljen kommer finnas på plats från kl. 9 för drop-in med hela 50% rabatt på deras 30 min-behandling.

Sebastian är massören som kommer vara på plats. Observera att rabatten endast gäller 30 min och vid drop in-tider under medlemsdagen!

RÅDGIVNING FRÅN STYRKAFAMILJENS PERSONLIGA TRÄNARE

Styrkafamiljen kommer även ha någon av sina duktiga personliga tränare på plats för att svara på alla dina frågor kring kost och träning, helt utan kostnad.

Har du frågor om medlemsdagen, tveka inte att höra av dig på kumla@formagym.se.

Share this post