Varför Forma?

För dig som funderar på om Forma är rätt för dig

1

Kostnadsfri introduktion till alla nya medlemmar

Första gången du besöker ett gym? Är du osäker på hur du ska träna för att nå dina specifika mål, eller bara rädd att göra fel? Oroa dig inte, vår duktiga personal finns här för att hjälpa dig!

2

Gruppträning med brett utbud

Vill du träna i grupp för att bli motiverad och pusha dig själv lite extra? Vi tror starkt på att träning tillsammans alltid är lite roligare och lite bättre. Därför satsar vi stort på att ha grymma gruppträningspass med inspirerande instruktörer på alla våra anläggningar!

3

Öppet alla dagar 05-23

Vi har generösa bemanningstider, men ännu mer generösa öppettider! Träna när du vill mellan 05-23* varje dag, året om. Utan undantag.*Hallsbergs öppettider skiljer sig för tillfället.

4

Marknadens bästa maskinpark samt fria vikter

Med träningsmaskiner från premium-märket Life Fitness kan vi erbjuda det allra bästa, och det märks när man provar dem.Men du ska även kunna få ett grymt träningspass om du är ute efter styrketräning med fria vikter eller ett svettigt cardiopass. Vårat motto är att ha något för alla träningstyper och erfarenhetsnivåer!

5

Kunskap och service

Vi erbjuder allt från fria introduktioner för nya medlemmar till personlig träning och idrottsmassage på Formas klubbar. Utbudet varierar från klubb till klubb.

Provträna 3 gånger kostnadsfritt

Du är välkommen att provträna 3 tillfällen gratis för att upptäcka hur, när och var du vill träna!