Om Forma Gym & Cardio

Årets företag i Hallsberg 2015 och utsett till årets gym i Sverige 2014

Introduktion

Hos oss på Forma tränar du i en modern och trivsam miljö. I södra Närkes mest kompletta friskvårdscenter finner du ett urval av träningsmöjligheter med generösa öppettider.

Vi erbjuder cirkelgym, maskiner, fria vikter, funktionell träning, gruppträning, kostrådgivning och personlig träning. Utbudet varierar lite mellan Kumla, Hallsberg och Laxå.

Tillsammans aktiverar Formas alla klubbar i dagsläget cirka 2300 medlemmar, 8 gym-instruktörer/värdar och drygt 25 gruppträningsinstruktörer. Vi har ett nära samarbete med bland annat Styrkafamiljen, Kropp & knopp och Maxa.

Välkommen in för att provträna kostnadsfritt!

Forma grundades 2012

2012 – HALLSBERG

Forma grundades av Hallsbergskillarna Christofer Gustafsson och Oscar Palm.

De hade båda flera års erfarenhet av träningsbranschen redan innan Forma och ansåg att träning ”är för alla”.

Men för att träning ska vara för alla så krävs det att ett brett utbud finns, något som saknades i Hallsberg.

Så dem bestämde sig för att ändra på det. Dem gick ”all in”, renoverade en sliten industrilokal i norra Hallsberg, köpte de bästa maskinerna på marknaden och använde hela sitt kontaktnät för att rekrytera de bästa instruktörerna.

Resultatet? Sydnärkes största och modernaste friskvårdsanläggning som vunnit priser som årets gym i Sverige 2014 och årets företag i Hallsberg 2015.

2014 – KUMLA

Nästa satsning kom när den andra klubben öppnades i Kumla 2014 och som blev ett populärt gym redan från start.

2016 – LAXÅ

I slutet på 2016 kom ännu en satsning där Forma tog över ett gym i Laxå för att sedan renovera lokalen och uppdatera hela maskinparken. Forma i Laxå öppnade portarna den 1:a december 2016.

I samband med denna satsning så kom Örebroaren Dan Andersson, samt två bröder uppvuxna i Västervik Daniel Pettersson och Mikael Pettersson, in i Formas ledning för att driva Forma vidare i Kumla samt i nya gymmet i Laxå!

Prisutdelning "Årets gym 2014". Oscar till vänster i rött och Christofer till höger i svart.
Nya Forma i Laxå efter ombyggnationen under dec 2016

Utmärkelser

Efter flera års arbete så fick Forma uppleva sin stoltaste stund sedan företaget startade. En utmärkelse som det bästa gymmet i hela Sverige 2014.

Som om det inte vore nog så utsågs Forma bara ett år senare till Årets företag i Hallsbergs kommun 2015. Vi är oerhört tacksamma för det och ser det som en sporre på att utvecklas och göra ännu bättre från oss för våra gymmedlemmar.

Du kan ha sett oss här

#formagymcardio

Bli medlem

Gör som tusentals andra redan gjort. Bli medlem hos oss idag & börja träna i en inspirerande miljö!

Provträna

Provträna tre dagar hos oss helt kostnadsfritt, upptäck hur, när och var du vill träna!