Få 20% rabatt på AIM Challenge Lindvallen – 9/8 2019

Är du sugen på att delta? Då har vi bra nyheter till dig som medlem hos oss!

Vi kan stolt meddela att Forma har fått ett unikt erbjudande från Aim Challenge att erbjuda dig som medlem hela 20% rabatt på startavgiften!

Som om det inte vore bra nog så kommer alla som anmäler sig till Aim Challenge att vara med i en utlottning. Vinnaren av denna utlottning kommer vi bjuda på hela startavgiften. Hur bra är inte det?!

OBS. För att vara med i utlottningen måste du själv meddela oss på Forma att du skall delta på Aim Challenge!

Anmäl dig på aimchallenge.com med koden FORMA20

Forma Kumlas gruppklasser AIM-cykel och AIM-FUSK

Vi kommer släppa två gruppklasser på Forma Kumla med namnen AIM-cykel och AIM-FUSK (Fysisk uthållighet styrka och kondition) som du mer än gärna får delta på!

Förutom det så kommer vi även att erbjuda utomhusträning senare under sen vår/ försommaren. Mer info om det kommer ut när det är dags.

Så, vad är AIM Challenge?

AIM Challenge är en multisport tävling som passar för alla.

Lag på två personer ska under 6 timmar ta så många kontroller som möjligt utav 60 utplacerade.

Olika kontroller ger olika poäng beroende på svårighetsgrad och det är omöjligt att ta alla. Många kontroller kan nås med cykel. Vissa kräver att deltagarna springer, klättrar, simmar, balanserar eller paddlar.

En av årets upplagor är den som äger rum i Lindvallen den 9:e augusti. Det är denna tävling som Forma samarbetar med Aim för att erbjuda medlemsrabatter, ingen annan tävling.

Vill du läsa mer om tävlingen eller anmäla dig? Gå till deras hemsida eller kika deras video på förra årets upplaga av AimChallenge Lindvallen.

Share this post